GRAND MOTORS

Kompanija GRAND MOTORS DOO ovlašćeni je uvoznik, distributer i serviser vozila marke Ford, uvoznik, diler i serviser vozila Mazda i serviser vozila marke Infinity u Republici Srbiji. Od 2023. godine, ovlašćeni je uvoznik, distributer i serviser vozila MG i vozila Chery.

Grand Motors u svom dugogodišnjem poslovanju pored distributerstva, prodaje i servisiranja vozila više brendova, kupcima nudi odličan izbor malo korišćenih službenih vozila, vozila dobijenih po sistemu „staro za novo“ i „staro za staro“ svih svetskih proizvođača. Ponuda polovnih vozila zasniva se na automobilima kupljenim od prvog vlasnika, vozila su potpuno ispravna i poseduju urednu servisnu dokumentaciju.

Hyundai

HYUNDAI SRBIJA DOO ovlašćeni je distributer Hyundai automobila za Srbiju, Crnu Goru, Makedoniju i Albaniju, sa razgranatom dilerskom mrežom u većim gradovima ovih zemalja.
Hyundai Srbija poseduje prodajne i servisne centre vozila u Beogradu i Novom Sadu kao i mrežu ovlašćenih dilera širom Srbije.

Hyundai Srbija prati globalne trendove kompanije u pravcu eko mobilnosti, koji Hyundai svrstavaju među lidere u ponudi eko vozila. Hyundai gama eko vozila obuhvata čak 9 modela. Pored bogate ponude eko vozila Hyundai Srbija prati infrastrukturne trendove automobilske industrije. Hyundai Srbija i svaki ovlašćeni diler Hyundai mreže opremljeni su najmodernijim punjačima za električna vozila.

Na DDOR BG Car Show 08 će biti predstavljeni modeli:

Hyundai I10: Lakoća upravljanja i precizna navigacija u uskim raskrsnicama čine i10 idealnim saputnikom u urbanom okruženju. Dužina od samo 3,67 metara i širina od 1,68 metara omogućuju manevrisanje sa nezamislivom slobodom, dok prostran enterijer kombinuje kompaktni eksterijer sa iznenađujućom veličinom. Pružajući jedan od najvećih prtljažnika u svom segmentu, i10 sa svojih 252 litara prtljažnog prostora pravi je majstor fleksibilnosti. Nova potpuno digitalna instrument tabla sa 8-inčnim ekranom osetljivim na dodir.

Hyundai I20: Sportska elegancija i vizuelno zadovoljstvo. Opremljen poboljšanim bezbednosnim paketom koji je pažljivo dizajniran kako bi ulice bile sigurnije za sve učesnike u saobraćaju. Pametne funkcije povezivanja i20 omogućavaju udobnu i tehnološki naprednu vožnju. Hyundai Smart Sense, naš najmoderniji paket naprednih sistema za pomoć vozaču, čini i20 vodećim u svojoj klasi tehnologije aktivne bezbednosti.

Hyundai I30: Uz Hyundai i30, putovanje je prepuno superiornih pogodnosti koje unapređuju svaki segment vožnje, čineći da telefon uvek bude pun, vožnja udobna, a parkiranje pravo zadovoljstvo.

Sa 110 KS pri 6000 obrtaja u minuti i maksimalnim obrtnim momentom od 14,7 kg.m pri 3500 obrtaja u minuti, i30 pruža snažan i uzbudljiv doživljaj vožnje. Unapređeni Hyundai Smart Sense paket.

Hyundai Bayon: Bayon predstavlja vrhunac savremene elegancije i kompaktnosti unutar nagrađivane Hyundai SUV porodice. Ovaj izuzetni SUV crossover je u potpunosti transformisao svoj segment, ističući se sofisticiranim dizajnom, prostranim enterijerom i impresivnim setom pametne tehnologije, uključujući blage hibridne pogonske sklopove i inovativne funkcije sigurnosti i povezivanja. Odlična efikasnost u potrošnji goriva i konkurentna emisija CO2, zahvaljujući unapređenim T-GDi motorima.

Hyundai Kona HEV: KONA Hibrid pruža savršenu kombinaciju uživanja u električnom ubrzanju i izuzetno povoljne potrošnje goriva, čineći vašu vožnju efikasnom i ekološki osvešćenom. Visoko efikasan hibridni pogonski sklop omogućava neprimetan prelazak između benzinskog i električnog motora, prilagođavajući se situacijama u vožnji. 1,6-litarski četvorocilindrični hibridni benzinski motor, specijalno kalibrisan, isporučuje 105 KS uz najvišu efikasnost u svojoj klasi. Električno ubrzanje sa maksimalnom snagom motora od 32 kW i maksimalnim obrtnim momentom od 170 Nm, pružajući impresivno ubrzanje pri startovanju.

Hyundai Tucson HEV: Optimalna ravnoteža između ekologije i uživanja u vožnji. Sistem Smartstream G1.6T-GDi motora i elektromotora od 44.2 kW postiže ukupnu izlaznu snagu od 230KS zahvaljujući turbopunjaču, pružajući vozaču izuzetno uzbudljivo iskustvo za volanom. Maksimalna snagom od 230KS pri 5,500 obrtaja u minuti i impresivan maksimalni obrtnim moment od 350Nm pri 1,500 – 4,400 obrtaja u minuti. Ove performanse omogućavaju brzu i efikasnu vožnju, čineći svaki trenutak za volanom nezaboravnim. Sistem HD kamera za prikaz od 360 stepeni oko vozila pruža dodatnu sigurnost.

Hyundai IONIQ 5: Inovativan i poseban dizajn. Aero-optimizovani točkovi dodatno naglašavaju dizajnersku temu Parametarskih Piksela i dolaze u super velikom prečniku od 20 inča, najvećim naplatcima koji su ikad postavljeni na Hyundai EV. Crossover tip karoserije modela IONIQ 5 ima jedinstvene proporcije i kratko vešanje zbog produženog međuosovinskog razmaka. 4,635 mm dug, 1,890 mm širok i 1,605 mm visok na 3,000 mm međuosovinskog razmaka, IONIQ 5 nudi prostor sličan srednjem CUV-u u D segmentu. Sa 350 kW punjačem, IONIQ 5 se može napuniti od 10 do 80 procenata za samo 18 minuta. Vozači IONIQ-a 5 treba da pune vozilo samo pet minuta da bi postigli 100 km dometa, prema WLTP-u.

Hyundai IONIQ 6: Еektrifikovani strimlajner postavlja nove standarde u eri električne mobilnosti, pružajući optimizovan prostor i sofisticiran dizajn. Ručice vrata se automatski uvlače. Unutrašnjost IONIQ 6 je obogaćena Dual Color Ambient Lighting sistemom, omogućavajući vam da prilagodite ambijentalno osvetljenje sa 64 različite kombinacije boja za gornji i donji deo, stvarajući atmosferu u skladu sa vašim raspoloženjem. Osvetljenje se sinhronizuje sa brzinom vožnje, pružajući dodatni doživljaj brzine, od 10% pri 30 km/h do 100% pri 100 km/h.

CHERY

Chery EQ1: Gradski automobil koji kao pogon koristi električnu energijju. Sa baterijom snage 29 kWh može se preći do 300 km što je dovoljno da se sve dnevne obaveze završe uz nultu emisiju izduvnih gasova. Automobil je opremljen u skladu sa današnjim zahtevima tržišta pa tako u standardnoj opremi ima automatski klima uređaj, električno pomeranje sedišta vozača, multimedijalni uređaj sa LCD ekranom 10“, aluminijumskim točkovima 15“.

Chery FX: Urbano kompaktno SUV vozilo koje je kineski proizvođač Chery lansirao 2023. godine. 1.6-litarski turbopunjen benzinac koji razvija 186 konjskih snaga i 375 Nm obrtnog momenta. Motor je spojen sa 7-stepenim dvostrukim automatskim menjačem. Može da ubrza od 0 do 100 km/h za manje od 8 sekundi, a ima i maksimalnu brzinu od 200 km/h.

Chery Tiggo 7 Pro: Srednje veliki krosover SUV. Može se smatrati porodičnim automobilom sa pet sedišta i praktičnim enterijerom. Benzinski 1.6-litarski ima 137kW i 275 Nm momenta uparen sa 7DCT menjačem sa duplim kvačilom. Opremljen je nizom tehnoloških dodataka kao što su velik touchscreen za infotainment sistem, Apple CarPlay i Android Auto povezivost, bežično punjenje telefona, 360° kamera i komplet paketi sigurnosnih sistema za pomoć vozaču.

Chery Tiggo 8 Pro: SUV srednje veličine namenjen porodicama i onima koji traže bogato iskustvo vožnje. Дolazi sa 1.6T-GDI motorom sa 186 ks i 7DCT menjačem sa duplim kvačilom pružajući snažne performanse za navigaciju gradskim ulicama i autoputevima. Prioritet daje bezbednosti sa sveobuhvatnim paketom funkcija za pomoć vozaču. Ove funkcije mogu uključivati adaptivni tempomat, automatsko hitno kočenje, upozorenje na napuštanje trake i sistem kamere od 360 stepeni za pomoć pri parkiranju i manevrisanju.

FORD

Focus: Ekran osetljiv na dodir u boji, dijagonale 13,2 inča, poseduje sofisticiranu SYNC 4 tehnologiju.

Puma: Nudi izbor između blagog hibrida ili EcoBoost benzinca. Pruža impresivnu ekonomičnost u potrošnji goriva i primetno niže emisije CO2 u odnosu na druge nehibridne motore. Isporučuje sa sa pametnim tehnologijama za pomoć, kao što su upozorenja na potencijalne opasnosti od sudara, pametni sistemi koji pomažu da održite prianjanje za podlogu i stabilnost…

Kuga: Kompaktni crossover i SUV, dostupan kao Plug-in Hybrid, full hybrid ili sa EcoBoost benzinskim motorom. Ford Kuga Hybrid kombinuje visoko efikasan 2,5-litarski benzinski motor sa električnim motorom na baterije. Veća baterija može da skladišti više energije kako bi omogućila veću autonomiju, dopuštajući da vozite kratke udaljenosti samo na električnu energiju.

Novi Tourneo Courier: Udobnost, kapacitet i različite konfiguracije. Zadnja sedišta koja se lako preklapaju omogućavaju do 2,45 kubnih metara prtljažnog prostora u režimu sa 2 sedišta, dok sa podignutim sedištima lako prevozi pet putnika. 8’’ ekran osetljiv na dodir sa SYNC4 infotainment sistemom, uz standardni FordPass modem za povezivanje.

Mustang: Mustang GT pokreće poboljšana verzija Mustangovog poznatog 5,0-litarskog V8 motora, koji uključuje tehnologiju dvostrukog ubrizgavanja goriva za poboljšane performanse. GT dolazi sa glatkim i brzim ručnim menjačem sa šest stepeni ili sofisticiranim automatskim menjačem sa 10 stepeni.

Ranger: Ovaj pikap postavlja standarde povezanosti, kontrole i praktičnosti. Ekran osetljiv na dodir od 30,5 cm (12 inča) i napredni SYNC® 4A sistem. Jedinstvena E-ručica menjača, koja donosi potpunu kontrolu nad 10-brzinskim menjačem. Elektronska parkirna kočnica.