Iz sajamske ponude Renoa

[fusion_imageframe image_id=”412″ style_type=”none” stylecolor=”” hover_type=”none” bordersize=”” bordercolor=”” borderradius=”” align=”center” lightbox=”yes” gallery_id=”reno” lightbox_image=”” alt=”Reno Kadjar” link=”” linktarget=”_self” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]http://sajamautomobila.rs/wp-content/uploads/2017/03/msa2017_renault_kadjar.jpg[/fusion_imageframe]

RENO je za svoje kupce u ovogodišnjoj sajamskoj akciji pripremio ponudu za „Čistu 5icu“, koja podrazumeva – pet godina garancije, kasko za prvu godinu, tri osnovna servisa (zamena ulja i filtera ulja).

Reno ima potpuno obnovljenu i mladu gamu vozila koju će na ovogodišnjem sajmu upotpuniti nova zvezda, model novi Koleos, koji će biti pretpremijerno prikazan publici u Beogradu, a redovna prodaja se očekuje krajem leta.

Za kupce koji se odluče za kupovinu u toku sajamske akcije, spremne su brojne ponude.

Clio startuje sa cenom od 9.990 evra, ali se izdvaja verzija Clio limited 1.2 16v sa cenom od 10.990 evra. Paket limited podrazumeva bogat paket opreme upotpunjen multimedijalnim uređajem sa navigacijom Media nav, aluminijumske naplatke 16” i brojne elemente dodatne personalizacije.

Novi Megane u verziji berline (hatchback) zen 1.6 sce dolazi po ceni od 13.490 evra. U cenu je uključen paket look koji sadrži aluminijumske naplatke 16″, led svetla u obliku slova „C“ i zatamnjena stakla.

[fusion_imageframe image_id=”413″ style_type=”none” stylecolor=”” hover_type=”none” bordersize=”” bordercolor=”” borderradius=”” align=”center” lightbox=”yes” gallery_id=”reno” lightbox_image=”” alt=”Reno Megan” link=”” linktarget=”_self” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]http://sajamautomobila.rs/wp-content/uploads/2017/03/msa2017_renault_megane.jpg[/fusion_imageframe]

Novi Megane u verziji Grandcoupe (sedan) zen 1.6 sce dolazi po ceni od 13.990 evra. U cenu je takođe uključen paket look koji sadrži aluminijumske naplatke 16″ i zatamnjena stakla.

Kupci modela Captur mogu da očekuju automobile u verziji dynamique i outdoor opremljene kamerom za kretanje unazad, koja za vreme sajamske akcije kupci dobijaju besplatno.

Model Kadjar je takođe u verzijama xmod i bose opremljen dodatnim elementima opcione opreme u vidu multimedijalnog uređaja RLink (verzija xmod), te paket techno premium (verzija bose). Izdvaja se verzija xmod 130 tce po ceni od 19.690 evra sa uključenim sistemom RLink.

Kupcima će na raspolaganju biti i neka od izuzetno povoljnih ponuda Reno finansiranja. Ove godine se nudi i kredit sa kamatnom stopom od samo 1,99 posto za period od 60 meseci bez limita finansiranja. Tu su i beskamatni „mikro“ krediti i opcije lizinga, te dinarski krediti sa fiksnom kamatnom stopom za ceo period finansiranja.