TOYOTIN puls

[fusion_imageframe image_id=”439″ style_type=”none” stylecolor=”” hover_type=”none” bordersize=”” bordercolor=”” borderradius=”” align=”center” lightbox=”yes” gallery_id=”toyota” lightbox_image=”” alt=”Toyota Auris” link=”” linktarget=”_self” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]http://sajamautomobila.rs/wp-content/uploads/2017/03/msa2017_toyota-c-hr.jpg[/fusion_imageframe]

TOYOTA SRBIJA će na 53. Međunarodnom salonu automobila izložiti vozila koja su trenutno u ponudi na tržištu Srbije.

Zvezda ovogodišnjeg Toyotinog štanda biće potpuno novi model, „Toyota C-HR“, krosover koji je nedavno lansiran širom Evrope. „Toyota C-HR“ je ostao veran osnovnim elementima koncepta, koji su ga najavljivali publici u Parizu 2014. i u Frankfurtu 2015. „C-HR“ ima jedinstven karakter, koji demonstrira fleksibilnost koju Toyotina nova globalna arhitektura pruža konstruktorima u tri ključne oblasti – dizajnu, pogonu i dinamici, omogućujući im da isporuče nov i svež pogled na segment krosovera. Biće izložene tri verzije „toyote C-HR“, u različitim paketima opreme, u benzinskoj i hibridnoj verziji.

Pored „Toyote C-HR“ u hibridnoj verziji, na štandu će biti izložena i nova generacija „Toyote Prius“ kao i „Rav4“ hibrid. Zatim je tu „Toyota Aygo“, te „Toyota Yaris“, zastupljen sa dve različite verzije. Putničku gamu upotpunjuju „Auris“, „Corolla“ I „Avensis“. Biće izloženi i Toyotini legendarni terenci – „Land Cruiser“ i „Hilux“.

Drugi segment sajamske postavke čini obeležavanje 50-godišnjice najprodavanijeg automobila svih vremena – „Toyotе Corolle“.

Toyota je i ove godine pripremila specijalne sajamske uslove koji važe u Toyotinoj mreži ovlašćenih prodavaca još od 10. februara, a odnose se na uslove finansiranja i posebno pripremljene pakete opreme za pojedina vozila.

[fusion_imageframe image_id=”438″ style_type=”none” stylecolor=”” hover_type=”none” bordersize=”” bordercolor=”” borderradius=”” align=”center” lightbox=”yes” gallery_id=”toyota” lightbox_image=”” alt=”Toyota C-HR” link=”” linktarget=”_self” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]http://sajamautomobila.rs/wp-content/uploads/2017/03/msa2017_toyota-auris2.jpg[/fusion_imageframe]

Specijalna ponuda za finansiranje, sa 0% kamate, važi za modele „Aygo“, „Yaris“, „Auris“, „Corolla“ i „Verso“.

Za kupovinu modela „Aygo“ i „Yaris“ na snazi je beskamatno finansiranje za iznose do 5.000 evra, za „Corollu“, „Auris“ i „Verso“ za iznose do 7.000 evra. Uz to, u ponudi Toyota finansiranja moguće je izabrati beskamatni kredit ili lizing. Ovi povoljni uslovi finansiranja važe i za privatne kupce i za pravna lica.

„Yaris“ u ovom trenutku startuje s nikad povoljnijom cenom – od 9.990 evra (sa svim dažbinama, u dinarskoj protivvrednosti) za verziju 1.0 VVT-i „luna“ sa petoro vrata, dok varijanta sa motorom 1.33 dual VVT-i i paketom opreme „stella“ sada košta 11.190 evra, što je čak 2.780 evra niže od regularne cene za ovako opremljeno vozilo. Bogati paket opreme „stella“, između ostalog, uključuje klima uređaj, 7-inčni ekran osetljiv na dodir, kameru za vožnju unazad.

„Yaris“ je u ponudi i u specijalnom izdanju „biTone“ (sve „biTone“ verzije imaju krov, prednji blatobran, masku i retrovizore u crnoj metalik boji). Dostupan je u tri boje: biserno-bela sa sivom unutrašnjošću, metalik crvena sa crnom unutrašnjošću i metalik bronzana u toplo-sivim tonovima unutrašnjosti. U cenu, koja kreće od 13.490 evra, uključena je i metalik boja.

U novoj sajamskoj ponudi je i „Auris 1.33 VVT-i terra“ po ceni od 12.990 evra.