Salon automobila i Sajam motocikala mogu da počnu

Iako svoje kapije za posetioce zvanično otvaraju u petak, 24. marta, veliki 53. Međunarodni salon automobila i 11. Međunarodni sajam motocikala, delova i opreme „Motopassion“ već mogu da počnu.

Posetiocima će se predstaviti više od 410 izlagača iz tridesetak zemalja, 34 automobilska brenda i 10 brendova proizvođača lakih privrednih vozila, 36 brendova motocikala, ATV i ostalih motornih vozila, šest brendova bicikala… Za ovu priliku na raspolaganju im je čak 10 sajamskih hala Beogradskog sajma, više od 41.000 m2 izložbenog prostora…

Prvu veliku ovogodišnju novost, kojom će zaljubljenici u brzinu i snagu biti veoma obradovani, pripremio je BMW, koji je za svoje fantastične modele i programe obezbedio ni manje ni više nego – ceo ogroman prostor hale 2A Beogradskog sajma. Tamo će predstaviti sve najbolje što u ovom trenutku proizvodi, uključujući premijere svojih električnih mašina „i8“ i „i3“, te novitete iz „serije 5“, „sedmice“ i „M2“.

Druga novost čeka one naklonjenije motociklima, kvadovima, ATV-ovima i biciklima, koji će se, za razliku od prethodnih godina, raširiti u čak tri hale Beogradskog sajma (7, 8 i 9), specijalno preuređene za izlagače i ljubitelje dvotočkaša.

Trećoj novosti mogu se nadati posetioci, koji će uz kupljenu ulaznicu dobijati narukvicu, koju će nositi na ruci radi lakšeg i funkcionalnijeg kretanja po celokupnom sajamskom prostoru.