Mercedes: „Izaberi svoju zvezdu na Sajmu“

[fusion_imageframe image_id=”608″ style_type=”none” stylecolor=”” hover_type=”none” bordersize=”” bordercolor=”” borderradius=”” align=”center” lightbox=”yes” gallery_id=”mercedes-press” lightbox_image=”” alt=”” link=”” linktarget=”_self” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]http://sajamautomobila.rs/wp-content/uploads/2017/03/msa17_9353.jpg[/fusion_imageframe]

„Izaberi svoju zvezdu na Sajmu“ poziv je koji je Mercedes uputio svim ljubiteljima ovog brenda i posetiocima ovogodišnjeg Salona automobile. Svoja vozila, već tradicionalno, izlaže u hali 3, a pored modela koji su već dostupni na našem tržištu, posetioci će moći po prvi put da vide novi „mercedes E klase coupe“, kao i „kros“ karavansku verziju „mercedes E klase all terrain“Pažnju ljubitelja moćnih mašina, svakako će privući „mercedes-AMG E43“, kao i i restilizovani krosover „mercedes GLA“, koji će na Sajmu imati svoju beogradsku premijeru.

„Mercedes E klase coupe“ debitovao je na Sajmu automobila u Detroitu, u januaru ove godine. Za početak, kupcima će kod nas biti na raspolaganju 4 verzije – tri benzinca i jedan dizelaš.

[fusion_imageframe image_id=”609″ style_type=”none” stylecolor=”” hover_type=”none” bordersize=”” bordercolor=”” borderradius=”” align=”center” lightbox=”yes” gallery_id=”mercedes-press” lightbox_image=”” alt=”” link=”” linktarget=”_self” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]http://sajamautomobila.rs/wp-content/uploads/2017/03/msa17_9342.jpg[/fusion_imageframe]

„Mercedes E klase all terrain“ na Beogradski sajam stiže nakon prošlogodišnje svetske premijere koja je održana na Auto-salonu u Parizu. Zasnovan je na klasičnom karavan modelu, koji je dobio nove stilske detalje na karoseriji, povišeno odstojanje od tla i 4Matic pogon na sva četiri točka, kao standardni deo opreme.

[fusion_imageframe image_id=”610″ style_type=”none” stylecolor=”” hover_type=”none” bordersize=”” bordercolor=”” borderradius=”” align=”center” lightbox=”yes” gallery_id=”mercedes-press” lightbox_image=”” alt=”” link=”” linktarget=”_self” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]http://sajamautomobila.rs/wp-content/uploads/2017/03/msa17_9322.jpg[/fusion_imageframe]

„Mercedes-AMG E43“ je model koji bi trebalo da „popuni“ prazninu između „obične“ E klase i ekstremnog „mercedes-AMG E63“. Od 0 do 100 km/h automobil ubrzava za 4,6 sekundi, dok je maksimalna brzina fabrički ograničena na 250 km/h.

Restilizovani krosover „mercedes GLA“ svetskoj javnosti predstavljen je početkom godine, na Salonu u Detroitu. Osim kozmetičkih unapređenja, GLA je dobio i novu verziju – 220 4Matic. Ova verzija zauzima poziciju između modela GLA 200 i GLA 250.