Opelova premijera – “insignia grand sport”

Opel je za ovogodišnji Sajam automobila pripremio brojna iznenađenja, od premijera najnovijih modela do značajnih dodatnih pogodnosti pri kupovini novih vozila.

Najveća zvezda na Opelovom štandu svakako je potpuno nova „insignia grand sport“, koju kompanija premijerno prikazuje na srpskom tržištu.

Opel istovremeno nudi popuste za odlazeću verziju ovog modela kao i za sva druga vozila iz svoje game. Prethodna „inisignia“ i dalje je dostupna u ograničenim količinama i u nekoliko varijanti agregata i paketa opreme. Raspon cena je od 18.080 evra, koliko košta „insignia“ sa Edition opremom i benzinskim 1.8 motorom snage 140 ks, pa sve do 24.060 evra, koliko treba izdvojiti za model „insignia active“ u dizel varijanti.

Opel je pripremio još nekoliko zanimljivih ponuda za vozila iz svoje flote. Pod nazivom „Opel kandidati“ krije se ponuda sastavljena od tri modela sa adekvatnim paketima opreme.

[fusion_imageframe image_id=”631″ style_type=”none” stylecolor=”” hover_type=”none” bordersize=”” bordercolor=”” borderradius=”” align=”center” lightbox=”yes” gallery_id=”” lightbox_image=”” alt=”Opel Adam” link=”” linktarget=”_self” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]http://sajamautomobila.rs/wp-content/uploads/2017/03/msa17_0229.jpg[/fusion_imageframe]

Prvi „kandidat↨ je „corsa enjoy↨, koja ima pet vrata a pokreće je 1.4 litarski motor sa 75 ks. Cena ovog modela je 10.999 evra.

Druga na listi je Meriva, koja se prodaje za 12.900 evra. Ovaj model ima Drive paket opreme i 1.4 motor sa 100 ks.

Poslednji „kandidat“ je „astra sedan“. U ponudi je model koji ima Enjoy opremu sa 1.6 litarskim motorom sa 115 ks, po ceni od 12.685 €.