Tri brenda – mnoštvo modela

Renault-Nissan i Dacia na svom izložbenom prostoru spremno dočekuje kupce – pripremljene su premijere, ali tu su i stari, provereni modeli.

Renault je pravo iz Ženeve na Beogradski sajam dovezao novi “koleos”, model koji će početi da se prodaje krajem leta. Sajamsku premijeru ima i “megane” u hatch back i karavan verziji, sa cenom od 13.490 do 13.990 evra. “Clio” – osnovni model staje 9.990 evra, dok model benzinac 1,2 sa “limited” paketom košta 10.990 evra.

Kupci Renoovog modela “captur” sa bogatijom opremom na poklon dobijaju kameru za kretanje unazad, a uz “kadjar X moud” ide multimedijalni uređaj, odnosno tehno premium oprema.

Nezavisno od modela, svi kupci automobila ovog brenda dobijaju petogodišnju garanciju, besplatno kasko osiguranje tokom prve godine i tri godine besplatnog osnovnog servisiranja.

[fusion_images picture_size=”fixed” hover_type=”none” autoplay=”no” columns=”4″ column_spacing=”10″ scroll_items=”” show_nav=”yes” mouse_scroll=”no” border=”no” lightbox=”yes” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=””][fusion_image image=”http://sajamautomobila.rs/wp-content/uploads/2017/03/msa17_0242.jpg” image_id=”” link=”” linktarget=”_self” alt=”” /][fusion_image image=”http://sajamautomobila.rs/wp-content/uploads/2017/03/msa17_0235.jpg” image_id=”” link=”” linktarget=”_self” alt=”” /][fusion_image image=”http://sajamautomobila.rs/wp-content/uploads/2017/03/msa17_0196.jpg” image_id=”” link=”” linktarget=”_self” alt=”” /][fusion_image image=”http://sajamautomobila.rs/wp-content/uploads/2017/03/msa17_0210.jpg” image_id=”” link=”” linktarget=”_self” alt=”” /][fusion_image image=”http://sajamautomobila.rs/wp-content/uploads/2017/03/msa17_0254.jpg” image_id=”” link=”” linktarget=”_self” alt=”” /][fusion_image image=”http://sajamautomobila.rs/wp-content/uploads/2017/03/msa17_dsc2880.jpg” image_id=”” link=”” linktarget=”_self” alt=”” /][/fusion_images]

Isti uslovi finansiranja važe i za Nissan automobile, a na popustu su crossover modeli. Nova “micra”ovogodišnja je zvezda štanda.

Dacia predstavlja redizajnirane modele “sandero” i “logan“, a, premijerno je predstavljen i model “logan MCV” u popularnoj verziji “stepway“. Izloženi su i modeli “duster” i “sandero stepway“.

Od brenda Dacija kupci mogu da računaju na paket koji je ove godine opisan brojevima 1,2,3… Naime, svi kupci bilo kog modela “dacia”, za kupovinu novog vozila za vreme sajamske akcije ostvaruju pravo na paket: 1 – kasko za prvu godinu, 2 – 2 posto kamate za kredit, 3 – 3 osnovna servisa (zamena ulja i filtera ulja).