BMW i MINI – uvek atraktivni modeli

Kompanija Delta Motors, generalni distributer BMW i MINI vozila, prvi put je na našem tržištu predstavila podbrend BMWi vozila, sa najatraktivnijim predstavnikom BMW i8. Premijerno je prikazan i potpuno električni BMW i3.

[fusion_imageframe image_id=”651″ style_type=”none” stylecolor=”” hover_type=”none” bordersize=”” bordercolor=”” borderradius=”” align=”center” lightbox=”yes” gallery_id=”msa17″ lightbox_image=”” alt=”” link=”” linktarget=”_self” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]http://sajamautomobila.rs/wp-content/uploads/2017/03/msa17_0467.jpg[/fusion_imageframe]

Nakon nedavne evropske premijere novog modela BMW Serije 5, i u Beogradu imamo priliku da vidimo sedmu generaciju “petice”, ovog puta u Touring, karavanskoj verziji. Prednji deo ovog modela identičan je običnoj Seriji 5, dok je zadnji kraj očigledno zbog karavanske izvedbe drugačiji, sa nešto izmenjenijim i većim zadnjim svetlima. Prtljažnik ima 570 litara korisne zapremine, što je za čitavih 70 litara manje u odnosu na E klasu.

[fusion_imageframe image_id=”652″ style_type=”none” stylecolor=”” hover_type=”none” bordersize=”” bordercolor=”” borderradius=”” align=”center” lightbox=”yes” gallery_id=”msa17″ lightbox_image=”” alt=”” link=”” linktarget=”_self” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]http://sajamautomobila.rs/wp-content/uploads/2017/03/msa17_msc2832.jpg[/fusion_imageframe]

Premijerno su prikazani i restilizovani modeli Serije 4, “gran coupe” i “cabrio”, koji su u Beograd stigli odmah nakon svetske premijere na Sajmu automobila u Ženevi.

Poseban deo hale 2A namenjen je brendu MINI i posvećen je uglavnom potpuno novom modelu MINI “countryman”. Za ovaj model karakteristično je da ima znatno više prostora u kabini, da je unapređena završna izrada, a agregati su moćniji i efikasniji.

Izložen je i MINI “cabrio”, najatraktivniji model među ljubiteljima MINI brenda, kao i “John Cooper Works”, najsnažniji predstavnik game.