DDOR: Popusti i pogodnosti generalnog sponzora

Generalni sponzor 53. Međunarodnog salona automobila – DDOR Novi Sad, obezbedio je specijalne i vredne popuste za posetioce Beogradskog sajma. Preko svoje široke mreže ekspozitura, DDOR u Srbiji pruža usluge za više od pola miliona klijenata, sa premijom od preko 10 milijardi dinara.

Na svojim štandovima DDOR tokom Sajma organizuje brojne promotivne aktivnosti. Ti sadržaji namenjeni su posetiocima svih uzrasta, a cilj je da se Kompanija predstavi kao pouzdana, snažna i inventivna. Za sve posetioce obezbeđeni su specijalni i vredni popusti: do 50 odsto popusta na KASKO osiguranje; 30 odsto popusta na osiguranje „Pomoć na putu“, za prvu godinu trajanja osiguranja za polise minimalno ugovorenog trajanja od 5 godina, kao i poklon omot za vozačku dozvolu; poklon vaučer u vrednosti od 500 dinara za kupovinu novog osiguranja u DDOR-u. Uz višegodišnju polisu „Moja kućica“, sa ugovorenim trajanjem dužim od 10 godina klijenti dobijaju poklon šolju ili otirač; a uz zaključeno životno osiguranje klijenti takođe dobijaju na poklon intenzivni trening bezbedne vožnje u NAVAK-u.

[fusion_imageframe image_id=”704″ style_type=”none” stylecolor=”” hover_type=”none” bordersize=”” bordercolor=”” borderradius=”” align=”center” lightbox=”yes” gallery_id=”ddor” lightbox_image=”” alt=”DDOR” link=”” linktarget=”_self” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]http://sajamautomobila.rs/wp-content/uploads/2017/03/msa17_0850.jpg[/fusion_imageframe]

Od 24. do 27. marta CUBO Centro Unipol Bologna, deo kompanije UNIPOL GRUPPO u čijem je vlasništvu i DDOR, promovisaće zanimljiv simulator sudara, koji omogućava da se onaj koji ga testira oseća kao u realnim uslovima (dešavanje u prolazu ka hali 4). Na štandu će se svakodnevno odvijati dva zanimljiva kviza i jedan foto konkurs, a svi posetioci će biti u mogućnosti da u atrijumu Beogradskog sajma oprobaju svoje veštine u vožnji automobila i testiraju znanja na simulatorima vožnje.

Salon automobil za ovu kompaniju predstavlja podstrek za domaću autoindustriju, a sam DDOR je u vrhu onih koji u Srbiji investiraju u bezbednost učesnika u saobraćaju. Svake godine DDOR se bavi edukacijom vozača, jer u saradnji sa NAVAK-om – Nacionalnom vozačkom akademijom, svojim klijentima poklanja treninge bezbedne vožnje. To je misija za generacije koje dolaze, jer ljudi moraju da postanu svesni opasnosti u saobraćaju, navode u kompaniji.

[fusion_imageframe image_id=”705″ style_type=”none” stylecolor=”” hover_type=”none” bordersize=”” bordercolor=”” borderradius=”” align=”center” lightbox=”yes” gallery_id=”ddor” lightbox_image=”” alt=”DDOR” link=”” linktarget=”_self” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]http://sajamautomobila.rs/wp-content/uploads/2017/03/msa17_0856.jpg[/fusion_imageframe]

DDOR je posebno ponosan na akciju „Život za mlade vozače“, u kojoj takođe učestvuje zajedno sa NAVAK-om. U ovoj akciji 1.500 vozača koji su tek stekli vozačku dozvolu besplatno dobija dodatna vozačka znanja i veštine.

DDOR je sada klijentima bliži i preko mobilnih procenitelja. Reč je o novoj usluzi za klijente koji imaju zaključene polise osiguranja od autoodgovornosti, kasko i mini kasko, za sada sa teritorije Novog Sada i Beograda. U slučaju nastanka štete, besplatnim pozivom Korisničkog centra DDOR-a, procenitelji u najkraćem roku stižu do klijenata i obavljaju kompletan postupak procene štete, na lokaciji koju je klijent odredio. Na taj način se u mnogo kraćem roku završava postupak obrade štete. Mobilni procenitelji konstatuju i fotografišu oštećenja na vozilu i na tablet računarima pripremaju zapisnik koji klijent potpisuje na licu mesta, a izveštaj procenitelja stiže direktno na e-mail adresu korisnika usluge.