SEAT predstavio prvo SUV vozilo

Beogradskoj publici na ovogodišnjem Salonu automobila SEAT je premijerno predstavio svoj prvi SUV pod imenom „ateca“, a ljubitelji sportske vožnje imaju priliku da uživo vide novi „leon FR“.

„Ateca“ je porodični model, u klasi Tiguana, sa kojim ujedno deli i platformu. Ovaj novitet u Beograd je stigao u vrhunskom Excellence paketu opreme i sa 2,0-litarskim TDI dizel agregatom, koji isporučuje 190 KS preko DSG transmisije sa dvostrukim kvačilom.

[fusion_imageframe image_id=”719″ style_type=”none” stylecolor=”” hover_type=”none” bordersize=”” bordercolor=”” borderradius=”” align=”center” lightbox=”yes” gallery_id=”” lightbox_image=”” alt=”seat” link=”” linktarget=”_self” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]http://sajamautomobila.rs/wp-content/uploads/2017/03/msa17_1078.jpg[/fusion_imageframe]

Na SEAT-ovom štandu izdvaja se i premijera „leona FR“, atraktivnog i bogato opremljenog automobila namenjenog nešto mlađoj generaciji. Ovaj model sa 2.0 TDI motorom od 150 KS sa DSG menjačem iznosi 20.990 evra.