Triglav: DRAJV – nova mobilna aplikacija

DRAJV, prva mobilna aplikacija u Srbiji i regionu, koja pomoću GPS signala i senzora u pametnom telefonu prati navike u vožnji, od sada omogućava vozačima da provere svoje navike u vožnji i da ih unaprede kako bi pažljivom i bezbednom vožnjom uštedeli na osiguranju. Pored popusta, aplikacija nudi i precizan pregled mapa sa pređenim deonicama i označenim mestima na kojima je došlo do grešaka u vožnji, kao i korisnim povratnim informacijama i savetima za poboljšanje vožnje. Mobilna aplikacija uključuje još i atraktivne izazove koji vožnju čine interesantnijom. Kvalitetnom, pažljivom i ispravnom vožnjom vozači mogu da uštede do 20 odsto na kasko osiguranju i do 30 odsto na putnom i osiguranju autoasistencije. Mobilna aplikacija DRAJV se uspešno koristi već više od godinu dana u Sloveniji, a u poslednjih nekoliko meseci i u Hrvatskoj. U Triglav grupi veruju da je ovim potezom načinjen još jedan važan korak ka poboljšanju vozačkih navika i bezbednosti na putevima u našem regionu.

Posetiocima Sajma automobila u Beogradu, uz mogućnost preuzimanja DRAJV aplikacije na štandu ove osiguravajuće kuće, biće na raspolaganju i specijalni simulator vožnje na kojem će svi zainteresovani moći da testiraju svoje vozačke veštine i steknu dodatne vredne popuste za kasko osiguranje i autoasistenciju.

Posetioci na Sajmu mogu da dobiju i povoljniju ponudu osiguranja – na kasko osiguranje popust iznosi 15 odsto, a na autoasistenciju 20 odsto, a polise se mogu zaključiti na licu mesta. Vozači simulatora nadmetaće se za dodatne popuste kasko osiguranja do čak 50 odsto.