Izuzetna potražnja za dvotočkašima

Istovremeno sa Salonom automobila, na Beogradskom sajmu održava se i 11. MOTOPASSION – Međunarodni sajam motocikala, delova i opreme. Manifestacija je ove godine smeštena u tri hale, a više od 150 izlagača premijerno predstavlja čak 130 bicikala, skutera, motocikala i kvadova.

MOTOPASSION predstavlja pravi „svet na dva točka“, a u bogatoj ponudi nalaze se najrazličitiji modeli, od bicikala za pijacu koji koštaju 16 hiljada dinara i proizvode se na Slanačkom putu, do motocikla „dukatija“ iz Italije, za koje treba izdvoji 35 hiljada evra.

Na Sajmu je izložena i kompletna dodatna oprema za dvotočkaše, ali i kacige i odela za bicikliste i motocikliste.

Jedna od ovogodišnjih atrakcija Sajma je šampionski motor poznatog vozača Valentina Rosija. Da bi beogradska publika mogla da vidi baš ovaj motor i da se slika pored njega, plaćeno je osiguranje od 100 hiljada evra. Na istom štandu prikazana su i dva nova skutera, koji pored klasične imaju i dodatnu opremu – „airbag“ za vozača i suvozača.

Izlagači na MOTOPASSION-u kažu da skupi motori lako nalaze kupce. Što je noviji model i bolja oprema motocikl se lakše prodaje, iako pojedini primerci koštaju koliko i dobar automobil.

Na Sajmu motocikala izloženi su najnoviji modeli, koji su u ponudi i svuda u svetu. Prosečna cena dobrog motocikla je 6-11 hiljada evra.

Tokom prvih pet dana Sajma prodat je čitav uvezeni kontigent, čak i sajamski eksponati.

[fusion_images picture_size=”auto” hover_type=”none” autoplay=”no” columns=”5″ column_spacing=”10″ scroll_items=”” show_nav=”yes” mouse_scroll=”no” border=”no” lightbox=”yes” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=””][fusion_image image=”http://sajam.rs/wp-content/uploads/msa17_0504.jpg” image_id=”” link=”” linktarget=”_self” alt=”” /][fusion_image image=”http://sajam.rs/wp-content/uploads/msa17_0515.jpg” image_id=”” link=”” linktarget=”_self” alt=”” /][fusion_image image=”http://sajam.rs/wp-content/uploads/msa17_1722.jpg” image_id=”” link=”” linktarget=”_self” alt=”” /][fusion_image image=”http://sajam.rs/wp-content/uploads/msa17_0546.jpg” image_id=”” link=”” linktarget=”_self” alt=”” /][fusion_image image=”http://sajam.rs/wp-content/uploads/msa17_0551.jpg” image_id=”” link=”” linktarget=”_self” alt=”” /][fusion_image image=”http://sajam.rs/wp-content/uploads/msa17_0520.jpg” image_id=”” link=”” linktarget=”_self” alt=”” /][fusion_image image=”http://sajam.rs/wp-content/uploads/msa17_0533.jpg” image_id=”” link=”” linktarget=”_self” alt=”” /][fusion_image image=”http://sajam.rs/wp-content/uploads/msa17_0538.jpg” image_id=”” link=”” linktarget=”_self” alt=”” /][fusion_image image=”http://sajam.rs/wp-content/uploads/msa17_0544.jpg” image_id=”” link=”” linktarget=”_self” alt=”” /][fusion_image image=”http://sajam.rs/wp-content/uploads/msa17_0545.jpg” image_id=”” link=”” linktarget=”_self” alt=”” /][/fusion_images]