Jedinstveni podaci o prodaji vozila

Ugovor o dugoročnoj poslovnoj saradnji na Salonu automobila potpisali su Srpska aocijacija uvoznika vozila i delova i kompanija CUBE, lider na tržištu poslovnih podataka u Srbiji. Potpisivanjem Ugovora kompanija CUBE postala je zvanični partner Asocijacije u prikupljanju i obradi podataka o novoregistrovanim putničkim i lakim dostavnim vozilima na mesečnom nivou. Obaveza Asocijacije i njenih članica je da u javnosti koriste samo zvanične podatke ove kompanije o broju prodatih vozila.

[fusion_imageframe image_id=”793″ style_type=”none” stylecolor=”” hover_type=”none” bordersize=”” bordercolor=”” borderradius=”” align=”center” lightbox=”yes” gallery_id=”” lightbox_image=”” alt=”” link=”” linktarget=”_self” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]http://sajamautomobila.rs/wp-content/uploads/2017/03/cube_scrshot.jpg[/fusion_imageframe]

Izveštaji kompanije CUBE baziraju se na zvaničnim podacima MUP-a Srbije, najprecizniji su i jedini autorizovani. Analize se rade po međunarodno prihvaćenim standardima i u njima se mogu naći sve relevantne informacije o količini novoregistrovanih vozila po različitim kriterijumima – vrstama, proizvođačima, modelima, vrsti, jačini i zapremini motora, boji, kao i pregledu prodaje po regionima i opštinama.

Analize kompanije CUBE o broju novoregistrovanih vozila namenjene su svima koji profesionalno prate sektor autoindustrije – proizvođačima, uvoznicima, distributerima vozila, delova, ulja, maziva, akumulatora i guma, kao i zaljubljenicima u automobilsku industriju.