NAVAK za bezbednu vožnju

Jedan od najuglednijih i na svoj način najkorisnijih učesnika 53. Međunarodnog salona automobila i 11. Međunarodnog sajma motocikala, delova i opreme, ali i brojnih prethodnih auto-moto hepeninga na Beogradskom sajmu, svakako je NAVAK – Nacionalna vozačka akademija.

NAVAK, čiji su programi na ovaj ili onaj način sastavni deo i mnogih drugih sajamskih programa i akcija, prva je škola bezbedne vožnje u Srbiji, institucija koja uči kako prepoznati opasnost na putu, kako je izbeći ili, u najgorem slučaju, kako ublažiti posledice.

[fusion_imageframe image_id=”825″ style_type=”none” stylecolor=”” hover_type=”none” bordersize=”” bordercolor=”” borderradius=”” align=”center” lightbox=”yes” gallery_id=”” lightbox_image=”” alt=”navak” link=”” linktarget=”_self” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]http://sajamautomobila.rs/wp-content/uploads/2017/03/msa17_2163.jpg[/fusion_imageframe]

Od prvog do poslednjeg dana Salona automobila NAVAK svakodnevno demonstrira sisteme za povećanje bezbednosti vozila, nove tehnologije u automobilskoj industriji i razne korisne veštine. Sve se to događa u atrijumu između hala 2 i 3 Beogradskog sajma.