Suzuki – „ignis“ i „swift“ premijerno

Euro Sumar, uvoznik i prodavac Suzuki automobila i motocikala, i na ovogodišnjem Salonu automobila ima zanimljivu ponudu. Od devet izloženih modela, dva se predstavljaju premijerno – „ignis“ i „swift“.

Kao pripadnik sve popularnije gradske mikro SUV klase, ali i zahvaljujući nekonvencijalnom dizajnu, novi „ignis“ ne ostavlja ravnodušnim čak ni mlađe, tek stasale vozače. Jedina trenutna „mana“ ovog eksponata jeste činjenica da cena još nije poznata, jer prodaja počinje tokom aprila.

Pravo iz Ženeve, na izložbeni prostor Euro Sumara stigao je i novi „swift“. Staro ime, ali praktično novi automobil od koga se očekuje da nastavi utabanim putevima prethodnika. Prodaja i ovog modela počeće tokom proleća, a tada će biti poznata i cena.

[fusion_imageframe image_id=”821″ style_type=”none” stylecolor=”” hover_type=”none” bordersize=”” bordercolor=”” borderradius=”” align=”center” lightbox=”yes” gallery_id=”” lightbox_image=”” alt=”suzuki” link=”” linktarget=”_self” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]http://sajamautomobila.rs/wp-content/uploads/2017/03/msa17_2117.jpg[/fusion_imageframe]

Uz ove debitantske modele, Euro Sumar izložio je i sledeće modele: „jimny“, „baleno“, „s-cross“, „vitaru S“ i još tri verzije „vitare“.

Tokom Salona automobila svi kupci – fizička lica, uz novi Suzuki besplatno dobijaju kasko osiguranje za prvu godinu. Polisa važi na teritoriji cele Evrope, a uključuje i naknadu štete u slučaju krađe, elementarnih nepogoda, oštećenja ali i asistenciju na putu.