Oracal Polikarbonati: Pomeranje granica

ORACAL POLIKARBONATI DOO bavi se uvozom i prodajom na veliko i malo materijala pretežno namenjenih za reklamnu i građevinsku industriju. Kompanija zastupa neke od najvećih evropskih i svetskih imena u proizvodnji samolepljivih PVC folija u boji i za štampu – Orafol, samolepljivih folija za stakla – Solar Screen, polikarbonatnih, akrilnih (klirit-pleksiglas), PVC, ACP i drugih pločastih materijala – 3A Composites, LED rasveta – Silvania, General Electric, Samsung itd.

Kompanija je sa poslovnim jedinicama prisutna u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Podgorici.

Na Sajmu automobila DDOR BG Car Show 06 Oracal Polikarbonati ove godine, kao i svih proteklih, teži da pomeri svoje granice i posetiocima pruži nešto više u odnosu na prethodni nastup. Tako je i ovog puta za posetioce štanda organizovano:

  1. Nagradna igra “Pobedi i osvoji”

Posetioci koji imaju vozačku dozvolu imaće priliku da probaju da odvezu najbrži krug u popularnoj kompjuterskoj igrici i tako osvoje vrednu nagradu. Najbržem takmičaru kompanija Oracal Polikarbonati poklanja homologovanu foliju nemačkog proizvođača za oblepljivanje auto stakala na njegovom vozilu.

  1. Apliciranje auto-folije od strane samih posetilaca – “Probaj i ti”

Oracal Polikarbonati će posetiocima pružiti jedinstvenu priliku da iskuse ono što su do sada samo gledali – da se lično uvere u kvalitet Oracal nemačke folije za oblepljivanje automobila, tako što će im dati da sami probaju da njome oblepe retrovizor, uz nadzor i savete stručnog lica.

  1. Promocija auto sporta

Na štandu kompanije Oracal Polikarbonati biće izložen trkački automobil auto-kluba A.S.U. – Oracal Polikarbonati Team, “ford fiesta”, sa svim peharima i nagradama koje je sa ovim vozilom u toku prošle godine osvojio njen vozač i višestruki šampion Mario Zahirović – Nele.

Tokom sajamske manifestacije, šampion Nele će odgovarati na sva pitanja posetilaca i uz autograme širiti sportski duh, pozivajući mlade da se opredele za zdraviji život.