“VRAČAR” AUTO TUNING: Sigurne alu-felne

“VRAČAR” TUNING STYLING je tržišni lider u domenu prodaje distancera, adaptera i šrafova za alu felne.

Firma se bavi izradom predmeta od metala za teretni i poljoprivredni program. Nakon niza godina počela je i sa izradom delova putničkog programa, a ima u vidu i dalje proširenje, kao i poslovanje sa tuning opremom.

[fusion_imageframe image_id=”1474″ style_type=”none” stylecolor=”” hover_type=”none” bordersize=”” bordercolor=”” borderradius=”” align=”center” lightbox=”no” gallery_id=”” lightbox_image=”” alt=”” link=”” linktarget=”_self” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]http://sajamautomobila.rs/wp-content/uploads/2018/03/bgcarshow2018_vracar-13-2.jpg[/fusion_imageframe]

Proizvodnja putničkog programa obuhvata izradu vijaka (šrafova), navrtki, distancera, adaptera, prstenova i ostale dodatne opreme za alu-felne svih tipova vozila. Za izradu vijaka (šrafova) i navrtki koristi se isključivo materijal 4732, koji posle termičke obrade dobija čvrstoću 10.9, nakon čega sledi cinkovanje kojim dobija zaštitu od korozije i visoki sjaj. Za izradu distancera koristi se odgovarajući.

Od 2015. godine “Vračar” je član Udruženja INPRO Inđija, koje okuplja i promoviše proizvođače delova za razna vozila – automobile, traktore, kamione, poljomehanizaciju – a u zajedničkom katalogu nudi preko 10.000 proizvoda.