DDOR osiguranje: Partner koji znači sigurnost i bezbednost

DDOR OSIGURANJE je tradicionalni generalni sponzor ove prestižne manifestacije, kao rezultat dugogodišnjeg partnerstva i poslovne saradnje DDOR osiguranja i Beogradskog sajma.

Veoma je važna i saradnja sa Srpskom asocijacijom uvoznika vozila i delova. Sedam decenija rada, velika je prednost ove kompanije koja konstantno unapređuje svoje poslovanje i svoju uslugu, a u skladu sa okruženjem i potrebama ljudi na ovom području. Ojačani su podrškom svog akcionara, italijanskog lidera u osiguranju Grupe Unipol, vodeće osiguravajuće grupacije u Evropi, sa ukupnom premijom od preko 16 milijardi evra, koja uslužuje preko 15 miliona klijenata, a osigurava preko 10 miliona vozila. Preko tri miliona tih vozila opremili su telematik uređajima, koji povećavaju bezbednost i smanjuju nezgode.

DDOR osiguranje zna šta je bezbednost. Preko svoje jake i velike mreže u Srbiji, pruža usluge za preko pola miliona klijenata sa premijom od preko 10 milijardi dinara. Kasko osiguranje, Mini kasko, Pomoć na putu, Osiguranje od autoodgovornosti, Paketi uz osiguranje od autoodgovonosti – samo su deo lepeze proizvoda DDOR osiguranja kojima pomaže vozačima i suvozačima u neprijatnim i neočekivanim događajima.

DDOR osiguranje Sajam automobila smatra podstrekom za domaću auto industriju. Ali, DDOR osiguranje je i u vrhu onih koji u Srbiji investiraju u bezbednost učesnika u saobraćaju! Ponosni su i na partnerstvo i devetogodišnju saradnju sa Nacionalnom vozačkom akademijom NAVAK. Kroz njihove programe treninga bezbedne vožnje edukujemo vozače i utičemo da bude sve više iskusnijih i u saobraćaju sigurnijih učesnika.

Akcija „Život za mlade vozače“, za nekoliko hiljada učesnika treninga, kruna je tih nastojanja, što je prepoznalo i Ministarstvo unutrašnjih poslova, sa kojim su sada partneri u tom projektu, što je velika čast i podsticaj.

Svesni da živimo u doba u kojem samo vredan i naporan rad, dobro predviđanje i puno srce, te poslovni duh uveren u uspeh mogu da donesu dobre rezultate, DDOR osiguranje je u svakom trenutku rame uz rame sa profesionalcima, koji već 50 godina uspešno održavaju rejting i prestiž ove sajamske manifestacije. Uz ljude sa Beogradskog sajma, tu su i proizvođači, uvoznici, zastupnici, osiguravači, i sve one firme koje su osnova i podrška auto industrije.

U hali 1 Beogradskog sajma, reprezentativnim nastupom i specijalnim ponudama sa do 50 odsto za kupovinu Kasko osiguranja, 20 odsto popusta na kupovinu osiguranja Pomoć na putu, pokazuju da su zaista „Glavni u gradu“ i da „Godine prolaze, ali neke strasti zaista nikada ne prestaju“.

DDOR osiguranje je veoma aktivno i na društvenim mrežama. Kao važan deo sajamskog nastupa ponovo su pripremili zanimljive aktivacije, promotivne aktivnosti i brojne nagrade, samostalno i sa svojim partnerima.

CUBO – Centro Unipol Bologna, deo kompanije UNIPOL GRUPPO, u čijem je vlasništvu i DDOR, promovisaće i ove godine na sajmu zanimljiv simulator sudara, koji omogućava da se onaj koji ga testira oseća kao u realnim uslovima.