Predstavljene pogodnosti GAZPROM kartica

[fusion_imageframe image_id=”1991″ style_type=”none” stylecolor=”” hover_type=”none” bordersize=”” bordercolor=”” borderradius=”” align=”center” lightbox=”yes” gallery_id=”” lightbox_image=”” alt=”” link=”” linktarget=”_self” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]http://sajamautomobila.rs/wp-content/uploads/2018/03/bgcarshow2018_0563_v.jpg[/fusion_imageframe]

NIS i „Auto Čačak“, generalni uvoznik Škode za Srbiju, na Sajmu automobila predstavljaju GAZPROM kartice za gorivo. Reč je o karticama koje obezbeđuju mnogobrojne pogodnosti prilikom kupovine goriva, robe i usluga na svim NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama.

GAZPROM kartica za gorivo namenjena je korporativnim klijentima, a pored bezgotovinskog plaćanja omogućuje jednostavno, brzo i sigurno plaćanje u skladu sa postojećim potrebama i uz maksimalnu optimizaciju troškova korisnika. Prednosti korišćenja NIS-ove korporativne kartice uključuju, između ostalog, i mogućnost odloženog plaćanja, praćenja troškova preko online aplikacije, kao i korišćenja usluge ličnog menadžera.

Kompanije NIS i „Auto Čačak“ pripremile su i pogodnosti za kupca prvih pet automobila marke Škoda za potrebe firme do 30. aprila ove godine – GAZPROM karticu za gorivo u vrednosti od 5.000 dinara, kao i besplatne licence za asistenciju na putu.

GAZPROM kartica nove generacije koristi se na svim GAZPROM i NIS Petrol benzinskim stanicama u Srbiji, ali i u zemljama regiona – Rumuniji, Bugarskoj i Bosni i Hercegovini.