Triglav osiguranje – popusti za savesne i vešte vozače

[fusion_imageframe image_id=”1959″ style_type=”none” stylecolor=”” hover_type=”none” bordersize=”” bordercolor=”” borderradius=”” align=”center” lightbox=”no” gallery_id=”” lightbox_image=”” alt=”” link=”” linktarget=”_self” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]http://sajamautomobila.rs/wp-content/uploads/2018/03/bgcarshow2018_0469.jpg[/fusion_imageframe]

Triglav osiguranje Srbija na Sajmu automobila predstavlja jedinstveni simulator vožnje u realnim uslovima u saobraćaju, a posetioci Sajma imaju priliku da testiraju svoje vozačke veštine. Ovaj simulator je nadogradnja na postojeću mobilnu aplikaciju DRAJV, kojom vozači već godinu dana beleže svoju sigurnu vožnju i tako ostvaruju popuste na određene vrste osiguranja.

Najavljujući aktivnosti Triglav osiguranja na Sajmu automobila, Dragan Marković, predsednik Izvršnog odbora, posebno je predstavio ovu novinu – simulator realnih uslova u saobraćaju, jer se bezbednom i sigurnom vožnjom u ovoj osiguravajućoj kući ostvaruju i popusti i vredne nagrade:

– Na ovogodišnjem Sajmu predstavljamo simulator vožnje u realnim uslovima saobraćaja, što je svojevrsna nadogradnja našoj mobilnoj aplikaciji. Posetioci mogu da testiraju svoje znanje i veštine u gradskim i vangradskim sredinama, po različitim vremenskim uslovima vožnje. Statistika govori da je prošle godine čak 55 odsto vozila prekoračilo brzinu u naseljenim mestima, a na autoputevima i do 45 odsto. Naš imperativ je rad na podizanju svesti vozača o mogućim problemima i nepredviđenim situacijama u kojima mogu da se nađu tokom vožnje, a cilj je sigurna i bezbedna vožnja. Zato uvodimo najnovija tehnička rešenja koja implementira naša Grupacija, kaže Marković

Pored toga, kao i svake godine tokom Sajma, Triglav osiguranje odobrava posebne popuste na Auto-kasko osiguranje i Putnu asistenciju, u iznosu od 15, odnosno 10 odsto. Akcija traje do 8. aprila.

Štand Triglav osiguranja u subotu, 24. marta u 14 časova posetiće košarkaška petorka KK „Mega Bemax“ i oprobati se u vožnji simulatora, a biće to prilika i da porazgovaraju sa posetiocima Sajma automobila.