Mercedes-Benz

Kompanija STAR IMPORT, generalni distributer za MERCEDES-BENZ, Smart, Fuso i Setra vozila, u jednoj od najvećih i najlepših hala Beogradskog sajma, hali 3.

Na 3.000 kvadratnih metara Mercedes-Benz će predstaviti više premijera. Posetioci će imati prilike da upoznaju poznatog terenca, GLE, u potpunom novom izdanju. U Beograd stiže i najmanji kupe sa četvoro vrata CLA, koji je premijeru imao početkom ove godine u Las Vegasu.

Pored ovih noviteta, beogradska publika će imati priliku da po prvi put vidi i novu B-Klasu. Poseban osvrt biće na atraktivne AMG modele, pre svega na ekskluzivni GT AMG 4-door, koji će takođe imati svoju premijeru. Pored toga, u okviru AMG ponude, biće predstavljen i GT R, kao i A35, koji se smatra ulaznicom u AMG svet. U segmentu lakih dostavnih vozila biće predstavljena redizajnirana V-Klasa, koja u Beograd dolazi pravo sa Ženevskog salona automobila.

Atraktivne prodajne akcije i posebni uslovi finansiranja su takođe deo ponude Star Importa. Specijalne ponude su pripremljene za A-Klasu i CLA, čija će cena biti 27.990 EUR. Za ljubitelje terenskih vozila posebna ponuda je za popularni GLC. Ovaj model će iznositi 46.990 EUR, a ukoliko se kupac odluči za AMG eksterijer, cena će biti 50.036 EUR. U saradnji sa dugogodišnjim partnerom OTP Leasingom, nude se i posebni uslovi finansiranja – kamatna stopa od 2,49%, koja važi od 5. marta do 30. aprila 2019. godine.

[fusion_images picture_size=”auto” hover_type=”zoomin” autoplay=”no” columns=”3″ column_spacing=”13″ scroll_items=”” show_nav=”yes” mouse_scroll=”no” border=”no” lightbox=”yes” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=””][fusion_image image=”http://sajamautomobila.rs/wp-content/uploads/2019/03/msa2019_mercedes-benz-1-1.jpg” image_id=”2581|full” link=”” linktarget=”_self” alt=”” /][fusion_image image=”http://sajamautomobila.rs/wp-content/uploads/2019/03/msa2019_mercedes-benz-2-1.jpg” image_id=”2583|full” link=”” linktarget=”_self” alt=”” /][fusion_image image=”http://sajamautomobila.rs/wp-content/uploads/2019/03/msa2019_mercedes-benz-3-1.jpg” image_id=”2585|full” link=”” linktarget=”_self” alt=”” /][fusion_image image=”http://sajamautomobila.rs/wp-content/uploads/2019/03/msa2019_mercedes-benz-4-1.jpg” image_id=”2587|full” link=”” linktarget=”_self” alt=”” /][fusion_image image=”http://sajamautomobila.rs/wp-content/uploads/2019/03/msa2019_mercedes-benz-5-1.jpg” image_id=”2589|full” link=”” linktarget=”_self” alt=”” /][fusion_image image=”http://sajamautomobila.rs/wp-content/uploads/2019/03/msa2019_mercedes-benz-7-1.jpg” image_id=”2593|full” link=”” linktarget=”_self” alt=”” /][/fusion_images]

Posebna ponuda je pripremljena za poslovne korisnike, u okviru programa Business Solution. On podrazumeva ponudu finansijskog lizinga, a obuhvata: popust na cenu vozila, popust na paket produžene garancije i održavanja, dva seta pneumatika i hotel za gume. Ponuda Business Solutions odnosi se na modele C-Klasa i E-Klasa.

Osim novih modela, Star Import je ove godine pionir u uvođenju još jedne sajamske novine. Po prvi put će beogradskoj publici biti pružena prilika da na licu mesta, od mladih stručnjaka, popularno nazvanih Product Expert, koji su prošli Mercedes-Benz obuku, saznaju više o tehničkim karakteristikama i specifikacijama izloženih modela.

Takođe, po prvi put, kompanija Star Import će izlagati i u hali 3A, i to pod brendom AUTO SPACE. Širok izbor kvalitetnih rezervnih delova, auto kozmetike i dodatne opreme brendova Technik’a, Green Valley, Funel, Valeo, Minerva nude samo najbolje za automobil. Auto Space ove brendove objedinjuje sa vrhunskom uslugom prodavaca, brzom isporukom i cenovnom dostupnošću.

Konačno, podsećanja radi, Mercedes-Benz će imati na ovom Salonu ukupno šest premijera: B-Klasa, CLA, GLE, GT AMG 4 door 53 AMG, A 35 AMG i V-Klasa facelift.