Kroma

Kompanija KROMA DOO specijalizovana je za nabavku, ugradnju i održavanje opreme za sve vrste perionica renomiranih evropskih proizvođača kao što su BKF i Kränzle te profesionalnih hemikalija za sve vrste perionica.

Na 54. međunarodnom beogradskom sajmu automobila Kroma će izložiti: BKF samouslužne autoperionice – Modular Carwash. Radi se o kompletnoj tehnici za pranje u inox ormaru, doziranju hemikalija, kompletnoj obradi vode, sistemu grejanja, pumpama visokog pritiska, crevima visokog pritiska, okretnim rukama i upravljačkom pultu. Modularne autoperionice dizajnirane su tako da zauzimaju manje mesta nego one sa tehnikom u kontrolnoj sobi.

BKF samouslužne autoperionice – Container Carwash – kao Modular Carwash, ali je kompletna tehnika za pranje u kontrolnoj sobi; BKF menjačnica novca za samouslužne autoperionice sa naplatom pranja kreditnim karticama; Kränzle uređaji visokog pritiska za pranje na hladnu vodu; Kränzle uređaji visokog pritiska za pranje na toplu vodu; Profesionalne hemikalije za sve vrste perionica.