Promocija Lamborginija Miloša Pavlovića

[fusion_imageframe image_id=”1864″ style_type=”none” stylecolor=”” hover_type=”none” bordersize=”” bordercolor=”” borderradius=”” align=”center” lightbox=”yes” gallery_id=”” lightbox_image=”” alt=”” link=”” linktarget=”_self” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]http://sajam.rs/wp-content/uploads/lamborgini-milos-pavlovic_1100x535.jpg[/fusion_imageframe]

Naš proslavljeni automobilski as Miloš Pavlović svečano će predstaviti automobil Lamborghini Huracan GT3, u čijem razvoju je učestvovao i sa kojim se takmiči kao deo Lamborghini Squadra Corse programa.

Svečana promocija biće održana 22. marta 2018. godine u 15 časova, u hali 1 Beogradskog sajma, na izložbenom prostoru Asocijacije automobilskih novinara Srbije.

Ovo je jedinstvena prilika da se posetioci upoznaju sa dosadašnjim radom ovog asa i njegovim planovima za budućnost, kao i sa tehničkim karakteristikama jednog od najatraktivnijih GT automobila današnjice.

Foto: www.milospavlovic.com