Adriatic Auto: Sangyong premijera

ADRIATIC AUTO, novi distributer kompanije SSANGYONG za Srbiju, prvi put izlaže vozila ovog korejskog proizvođača na jednom beogradskom sajmu automobila.

U hali 4 Beogradskog sajma biće premijerno na tržištu Srbije prikazan model Rexton, koji je nasledio dobru reputaciju svog prethodnika. Karoserija automobila je montirana na novi koncept šasije kvadratnog poprečnog preseka, koja blokira veći deo buke nastale od površine puta ili motora. Šasija je specijalno projektovana da smanji mogućnost povređivanja putnika u slučaju sudara.

Rexton pokreće dizel motor radne zapremine 2.2 litara, karakteriše ga poboljšano nezavisno zadnje oslanjanje, koje pruža superiorno upravljanje i kvalitet vožnje. Obično se vozi sa pogonom na zadnjim točkovima, što poboljšava stabilnost upravljanja pomoću optimizacije raspodele mase. Vozač po potrebi može slobodno da izabere jedan od dva pogona vožnje na četiri točka. Rexton može da vuče teret do tri tone, što je najviše u ovoj klasi SUV-a.

[fusion_imageframe image_id=”1937″ style_type=”none” stylecolor=”” hover_type=”none” bordersize=”” bordercolor=”” borderradius=”” align=”center” lightbox=”no” gallery_id=”” lightbox_image=”” alt=”” link=”” linktarget=”_self” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]http://sajamautomobila.rs/wp-content/uploads/2018/03/bgcarshow2018_ssangyong-tivoli.jpg[/fusion_imageframe]

Izloženi su i modeli iz segmenta kompaktnih SUV vozila, Tivoli i XLV, sa bogatim paketima opreme.

U saradnji sa Credit Agricole bankom obezbeđeni su krediti za finansiranje vozila uz minimalno učešće u iznosu od 30% od vrednosti vozila, rokom otplate 6 do 60 meseci i kamatnom stopom 3,99%.

[fusion_imageframe image_id=”1939″ style_type=”none” stylecolor=”” hover_type=”none” bordersize=”” bordercolor=”” borderradius=”” align=”center” lightbox=”yes” gallery_id=”” lightbox_image=”” alt=”” link=”” linktarget=”_self” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]http://sajamautomobila.rs/wp-content/uploads/2018/03/bgcarshow2018_ssangyong-xlv.jpg[/fusion_imageframe]

Takođe, u saradnji sa OTP Lizingom obezbeđeni su sajamski uslovi za finansiranje vozila putem lizinga sa minimalnim učešćem od 20% od vrednosti vozila, rokom otplate do 60 meseci i kamatnom stopom 2,40%. Sajamski uslovi važe do kraja marta ili do isteka zaliha.

Posetioci se na sajamskom štandu mogu prijaviti za test vožnju koja će po završetku sajma biti održana na atraktivnoj lokaciji u Beogradu.