AMSS odobrava tradicionalne popuste

AMSS i ove godine nastavlja tradiciju odobravanja značajnih popusta svojim starim ali i novim članovima na Sajmu automobila. Najveći popust ostvariće kupci novih automobila – 30 odsto na Super članski paket i polisu kasko osiguranja AMS Osiguranja.

Kasko osiguranje predstavlja najsigurniji vid zaštite vozila, čijim ugovaranjem AMS Osiguranje preuzima rizik od nastanka štete na vozilu, bez obzira usled čije odgovornosti je šteta nastala. Osiguranje nadoknađuje štetu nastalu usled rizika ugovorenih polisom: saobraćajnih nezgoda, pada drveća, delova fasade ili nekih drugih predmeta na vozilo, zatim šteta od elementarnih nepogoda, požara, poplava, krađe.

Posetiocima Sajma automobila biće predstavljeni svi članski paketi AMSS koji su u ponudi od početka ove godine. Članska kartica AMSS sada se može koristiti i kao platna ukoliko to član želi, i to bez bilo kakvih troškova i obaveza prema banci, Poštanskoj štedionici, na Dina POS terminalima, uz popuste kod AMSS partnera.

Kartica za pravna lica tokom Sajma automobila umesto 3.000 dinara, sa popustom iznositi 2.100 dinara.

Za Prošireni super članski paket, koji se u AMSS dobija uz godišnju članarinu od 2.500 dinara, uz sajamski popust od 30 odsto posetioci DDOR BG CAR SHOW treba da izdvoje 1.750 dinara.

Vlasnici Super članskog paketa imaju brojne tehničke pogodnosti u Srbiji i Evropi – šlepanje vozila, popravku, smeštaj i troškove prevoza u slučaju saobraćajne nezgode, popust od 20 odsto na šlepanje vozila ako član iskoristi besplatno šlepanje.